“You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.”

Stap voor stap richting jouw herstel.

 
 
KVK Christel Westgeest -4948-2.jpg

Wat ik vooral doe

Let op! De praktijk is gesloten t/m 1 september. Neem indien nodig contact op met je huisarts of met SMASH (buiten kantooruren) 070-3469669.

 

STRESS & BURNOUT

Wil je beter leren omgaan met stress of herstellen van een burnout?

(Buiten)THERAPIE/BGGZ

Wil je de regie over je leven weer terug nemen?

INSPIRATIEGESPREK

Wil je een eigen praktijk opzetten? brainstormen over een idee?

 

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

 
 
WESTGEEST-GRAFISCH-KADER__--.jpg

“Christel heeft me tijdens de sessies handvatten gegeven om op een andere manier met mijn burn-out om te gaan. Ik ben me bewust geworden van gewoontes en patronen en heb deze kunnen aanpassen. Tijdens de eerste sessie had ik nooit gedacht dat ik me weer zou voelen zoals ik me nu voel: positief en sterk! Ik ben weer klaar voor de toekomst.”

— Joost, 41 jaar
Burnout coaching

WESTGEEST-GRAFISCH-KADER__--2.jpg

“Ik vond onze Wandeltherapie erg fijn! Buiten zijn, letterlijk in beweging komen. Ik voelde dat ik me meer kon openstellen doordat we naast elkaar liepen en minder oogcontact hadden tijdens het wandelen dan als we binnen zitten tegenover elkaar. Als zelfstandige is mijn tijd kostbaar. Het is dan fijn om in een tijdens een buiten-sessie tijd voor mezelf te nemen. Zo kan ik weer bij mezelf komen, stil staan om vervolgens weer verder te kunnen”.

— Elske, 29 jaar
Wandeltherapie

WESTGEEST-GRAFISCH-KADER__--3.jpg

“Die anderhalf uur sparren hebben me meer opgeleverd dan het eindeloos dromen over een eigen praktijk maar het toch niet durven, niet doen. Christel stelt kritische vragen, maar laat je ook de mogelijkheden zien. Wat kan er wel! in plaats van niet. Zo zag ik in de eerste instantie veel beren op de weg wat betreft de combinatie moederschap en ondernemen. Dat had ik na het gesprek niet meer. Mijn praktijk is er uiteindelijk gekomen!”

— Rens, 32 jaar
Inspiratiegesprek

 

OVER MIJ

 
IMG_6516.jpeg

Christel Westgeest
GZ-psycholoog & co-founder De Buitenpsychologen

Mijn specialisme ligt bij herstel van overbelasting. Dat kan overbelasting zijn vanuit een werksituatie, of vanuit een drukke thuissituatie of beide. Om dan vanuit een lastige situatie samen naar mogelijkheden en herstel te werken is wat ik graag doe. Vaak moet er iets veranderen, ruimte gecreëerd worden om verder te kunnen gaan. Daar ga ik graag met mensen mee aan de slag.

Drie jaar geleden ben ik voor het eerst met cliënten naar buiten gegaan. Ze waren enthousiast over de resultaten en ik ook! Zo ben ik begonnen met het geven van wandeltherapie. Tot nu toe de beste beslissing in mijn carrière als psycholoog. En de resultaten zijn ronduit inspirerend om hier mee verder te gaan.

Uit mijn liefde voor het vak haal ik mijn inspiratie. Ook reizen, docu’s kijken, SUP, zee-roeien, wandelen en humor horen bij mij. Net als het strand. Ik woon er dichtbij samen met mijn partner en drie kinderen.

 

WANDELTHERAPIE

 
 

Ik geloof in de kracht van de natuur en activatie. Wandeltherapie is vaak onderdeel van mijn behandelingen. We gaan dan de natuur in met een sessie. Bekijk hiernaast de video om een idee te krijgen hoe dit werkt. Ben je ook geïnteresseerd in wandeltherapie? Neem dan even contact op met mij.

 

WANDELVERGADEREN

 

Naast mijn praktijkvoering verzorgen ik samen met mijn collega Irina Poleacov speciaal voor (MT)-teams een activerende en inspirerende workshop “Wandelvergaderen”. Bekijk hiernaast de video voor een indruk.

Lijkt dit wat voor jouw volgende hei-sessie van je team? Wij komen op locatie en zorgen voor een zuurstofrijke break! Neem contact met me op en ik vertel je er graag meer over.

 

Inspiratie op Instagram, volg ons @PRAKTIJKWESTGEEST

 
 

Plan een belafspraak
Vul dit formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

 

 

Bellen kan ook, spreek dan de voicemail in
en ik bel je terug 06 4878 2408