Over mij


Als (eerstelijns/GB-GGZ) GZ-psycholoog ben ik gespecialiseerd in kortdurende, oplossingsgerichte, praktische psychologische begeleiding bij uiteenlopende klachten. Maar ook (wandel) therapie/coaching behoren tot de mogelijkheden. 

 

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier in diverse eerste en tweedelijns praktijken gewerkt. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar. Mijn brede (werk)ervaringen hebben mij het nodige inzicht gegeven dat ik in mijn huidige praktijk goed kan toepassen.

 

Van BIG, NIP tot bijscholing

In 2012 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog in Rotterdam afgerond.

Ik ben BIG-geregistreerd en lid van de beroepsvereniging voor psychologen (NIP).

Tevens ben ik lid van Psyzorg Hoflanden (www.psyzorghoflanden.nl) en de Verening EMDR Nederland (www.emdr.nl).

Ik vind het erg belangrijk om goede en adequate hulp aan mensen te kunnen bieden. Daarom volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen en intervisies met collegae om kennis zo up-to-date mogelijk te houden.


Mijn inspiratie

Uit mijn liefde voor het vak haal ik mijn inspiratie. Ook reizen, yoga, cinema, SUP, wandelen en humor horen bij mij. Net als het strand. Ik woon er dichtbij samen met mijn man en drie kinderen.

 

 

 

 

 

Neem contact op


T. 06 487 824 08 (spreek svp de voicemail in, dan bel ik terug).

E. info@praktijkwestgeest.nl

[contact-form-7 id="571" title="Contactformulier 2"]
foto chris site met lach